O Chef της κουζίνας Παναγιώτης Μουτσόπουλος και η ομάδα του, ανακαλύπτουν για εσάς καθημερινά φρέσκα τοπικά προϊόντα και δημιουργούν γευστικές προτάσεις εποχής.
-
Κουβέρ 3.00€
χειροποίητο προζυμένιο ψωμί από ξυλόφουρνο με αρωματικό βούτυρο, ελαιόλαδο και αφρίνα Μεσολογγίου
1
APPETIZERS
-
Καραβιδόψιχα24.00€
τραγανές καραβιδοουρές, ελαφρώς παναρισμένες σε αλεύρι καλαμποκιού συνοδεία spicy mayo σάλτσα -
Τσιπούρα μαριναρισμένη23.00€
μαριναρισμένη πελαγίσια τσιπούρα σε χυμούς εσπεριδοειδών με ελαιόλαδο, πούδρα αυγοτάραχο Mεσολογγίου και βαλεριάνα -
Ταλαγάνι 15.00€
ψητό ταλαγάνι με μαρμελάδα τομάτα, τσιγαριαστό σταμναγκάθι και αρωματικό ελαιόλαδο -
Αθηναϊκή 26.00€
σφυρίδα & γαρίδες με σπιτική μαγιονέζα, λαχανικά, μαύρη ταραμοσαλάτα, coulis μάνγκο και Bricκ σολομού -
Καλαμάρι23.00€
τηγανιτό καλαμάρι με καπνιστή πάπρικα και sweet – chili mayo -
Greek style ceviche24.00€
ψάρι ημέρας μαριναρισμένο σε χυμούς εσπεριδοειδών, Κερκυραϊκό κουμκουάτ, λάιμ με αβοκάντο, γλυκοπατάτα, καλαμπόκι, τσίλι και κόλιανδρο -
Aged carpaccio μόσχου24.00€
από μοσχάρι Black Angus με βιολογική ρόκα, πίκλα αγκινάρα, κάπαρη, λεμόνι, αφρίνα Μεσολογγίου, πεκορίνο ωρίμανσης με τρούφα και αγουρέλαιο Μάνης
2
SALADS
-
Σαλάτα μανούρι16.00€
με baby αρωματικά φύλλα, ψητό μανούρι, μαριναρισμένα σύκα, σταφίδες, φουντούκια και vinaigrette από λευκό βαλσάμικο -
Σαλάτα τρίχρωμης κινόας18.00€
με καπνιστό σολομό, ανανά, μάνγκο, σταφίδα, ρόδι, κολοκυθόσπορο, φρέσκια μέντα, αβοκάντο και vinaigrette από ξύδι Xeres -
Σαν μία «σπανακόπιτα»15.00€
τρυφερά φύλλα από baby σπανάκι με κατσικίσιο τυρί, τραγανό φύλλο, δυόσμο, φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο, κρέμα γιαούρτι και σουσάμι -
Πειραγμένη ελληνική σαλάτα15.00€
ποικιλία από τοματίνια, φράουλα, πίκλα κρεμμύδι, αγγούρι, κρίταμο, χαρουποπαξίμαδο, μούς από τσαλαφούτι Ευρυτανίας και βοτανόλαδο
3
PASTA – RISOTTΟ
-
Ριζότο μανιταριών23.00€
ρύζι Carnaroli με ποικιλία από άγρια μανιτάρια, porchini, morelles και λάδι μαύρης τρούφας -
Linguini με γαρίδες31.00€
φρέσκο λιγκουίνι Nero με μελάνι σουπιάς, γαρίδες, καλαμαράκια, μύδια, μαγειρεμένα σε σάλτσα αστακού, φρέσκια τομάτα και αρωματικά βότανα -
Μάγουλο μόσχου ραγού29.00€
χειροποίητα φρέσκα νιόκι πατάτας με αργομαγειρεμένο μάγουλο στους ζωμούς του με κρασί πάνω σε κρεμώδη σάλτσα από καπνιστό τυρί Μετσοβόνε -
Κριθαρότο καραβίδας42.00€
κριθαράκι μαγειρεμένο σε ζωμό αστακού με φρέσκια τομάτα, κρόκος Κοζάνης, πιπερόριζα, μπούκοβο και μαντζουράνα
4
FROM THE SEA
-
Λαυράκι31.00€
φιλέτο από Ελληνικό λαυράκι σοτέ πάνω σε ριζότο μαγειρεμένο με παντζάρι και μικρή αρωματική σαλάτα από μικρόφυλλα -
Φαγκρί “a la polita”38.00€
φρέσκο Ελληνικό φαγκρί με λαχανικά “a la polita”, σελινόριζα, αρωματικό λάδι και σάλτσα αυγολέμονο
5
FROM THE LAND
-
Φιλέτο στήθος κοτόπουλο21.00€
φιλέτο στήθος κοτόπουλο βιολογικής εκτροφής μαριναρισμένο με απαλή μουστάρδα φρέσκα βότανα, αρωματικό μαύρο ρύζι και γλασσαρισμένα καρότα -
Πικάνια αρνιού33.00€
πικάνια αρνιού σιγομαγειρεμένη, ραγού λαχανικών με φρέσκια σάλτσα τομάτας με σαλάμι Λευκάδος, μαύρο σκόρδο και κρέμα ρεβυθάδας -
Φιλέτο μόσχου Aberdeen grain–fed Black Angus47.00€
μοσχαρίσιο φιλέτο Black Angus με γλασσαρισμένα baby λαχανικά, πουρέ από βιολογικές πατάτες αρωματισμένο με τρούφα, παπαρουνόσπορο και pepper sauce -
Rib-Eye Aberdeen grain – fed Black Angus (300gr)45.00€
Rib – Eye steak από prime Blank Angus με ζεστή σαλάτα από σοτέ μανιτάρια shiitake, baby πατάτες, πιπεριά Φλωρίνης, εσαλότ, παντζαρόφυλλα, πίκλα μουστάρδας και sauce Bearnaise