Relish από καβούρι “King Crab” με πικάντικη σπιτική μαγιονέζα, λαχανικά, αβοκάντο, μάνγκο, κόλιανδρο, λάιμ, coulis μάνγκο και brick σολομού
ΚΥΡΙΩΣ
Ρύζι Carnaroli με ποικιλία από άγρια μανιτάρια, porchini, morelles και λάδι μαύρης τρούφας ή χειροποίητα φρέσκα νιόκι πατάτας με αργομαγειρεμένο μάγουλο στους ζωμούς του με κρασί πάνω σε κρεμώδη σάλτσα από καπνιστό τυρί Μετσοβόνε
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
Μους σοκολάτας γάλακτος Valrhona με φράουλα, καρδιά από cremeaux passion και σορμπέ από blueberry